Close

DILLUNS, 27 DE NOVEMBRE DE 2023

Avui començarem el dia amb l’esverament de la lluna plena, que arribarà ben de matí, pels voltant de les 10, i que ens posicionarà, una vegada més, en la direcció d’obrir les nostres comportes més personal i intentar expressar-nos una mica més.

I estant el Sol amb conjunció amb Mart en el signe de Sagitari, i la Lluna a Bessons, experimentarem la màgia d’aquest moment i tindrem ganes d’estar ben comunicatius.

Però, el fet que el planeta Saturn, des de Peixos, faci quadratura tant amb el Sol i Mart, com amb la Lluna, frenarà la nostra impulsivitat i farà que la nostra activitat vagi més a poc a poc.

De la tensió que en sortirà de tota aquesta moguda, experimentarem unes immenses ganes d’estar comprensius, que voldrem exercir com si es tractés d’un deure o d’una necessitat. Però, inclinar-nos en aquesta direcció ens aportarà tranquil·litat i una certa serenor, malgrat el pleniluni continuï volent fer-nos precipitar.

Posició de la Lluna: a Taure. A la 1 i 40 minuts de la mitjanit entra a Bessons.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad