Close

DILLUNS, 27 DE GENER DE 2020

 

La dansa del cel continua en marxa i així tots els planetes, i el Sol i la Lluna, segueixen el seu camí estel·lar amb determinació, sense dubtes, cadascú al seu ritme i, així, les seves giragonses tenen significat i ens volen indicar la direcció en la qual ens podem sentir inclinats. I quan es produeix l’aspecte exacte, sigui en forma de conjunció o amb alguna altra important angulació, llavors és quan es manifesten amb més força i es fan sentir més.

Doncs, els astres d’avui llueixen de manera intensa, ja que Venus i Neptú estan en el seu grau exacte, exactament a 16 graus del signe de Peixos, i la seva unió no ens pot deixar indiferents. I així, si fem una mica de memòria ens adonarem que aquesta setmana haurem estat molt sensibles i ens haurem emocionat amb molta més facilitat, ja que no tots els dies Venus i Neptú brillen amb tanta esplendor. Aquest aspecte només es produeix un cop a l’any, màxim dos si Venus es posa retrògrad i, per tant, estarà bé que ens deixem anar i celebrem les nostres emocions com si no tinguéssim res més i fóssim els més rics o les més riques del món.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad