Close

DILLUNS, 27 D’ABRIL DE 2020

En aquests moments el Sol ja ha començat el seu camí separatiu del planeta Urà, amb qui encara està en plena conjunció, però, a partir d’ara la seva influència començarà a afluixar. Però, com per compensar-ho, en aquests moments serà Mercuri el que es posarà en conjunció amb el planeta més excèntric. I de resultes de tot això, ens continuarem sentint molt esverats i si no sabem que ens passa, haurem de tenir present que és Urà el que està present en tota aquesta moguda i Urà és sempre un planeta que crea reacció, que ens fa anar en contra direcció, que ens sorprèn i que ens revolta.

Però, una de les seves influències més positives és que sap obrir la nostra ment i ens fa sentir com si fóssim una antena parabòlica, i com que llavors ens podem sentir literalment bombardejats per un munt d’idees, això farà que ens estiguem molt creatius i que ens sentim fins i tot inventors, que ara les idees que ens arribaran no seran qualsevol cosa i estarem més fèrtils intel·lectualment parlant com no ho estarem en altres èpoques de l’any.

Aprofitem la conjuntura i transformem aquesta excitació que ens arriba de la manera més positiva. Hem d’aprofitar tota aquesta setmana i part de l’altra. Després ja descansarem. Vinga!

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad