Close

DILLUNS, 26 DE JUNY DE 2023

Avui el cel anirà fort, ja que Urà i Mart faran quadratura exacte, des de Taure i Lleó respectivament, i el Sol i la Lluna faran el mateix, des de Cranc i Balança, i això significarà una bona lluita.

I així serà fàcil que nosaltres també ens encomanem de tot aquest esperit que es mourà en el nostre entorn més proper i també en aquells ambients que ens quedin més lluny.

Urà i Mart no es posaran d’acord i tots dos voldran sortir-se amb la seva i això representarà més d’una batalla, o unes ganes de partir peres o de tenir trencaments que es faran notar, ja que tant Mart com Urà són ben amics de moviments i decisions, fins i tot dels més descontrolats.

El Sol i la Lluna tampoc aniran a la una i estiraran en la direcció dels seus interessos, ja que estan els dos astres en signes cardinals ens incitaran a dur la veu cantant. Però, tant Cranc com Balança escombraran cap a casa, ja que Cranc és un signe molt familiar i Balança acostuma a buscar el consens.

Doncs, d’aquestes lluites, en podran venir enfrontaments i podrem mirar a veure qui guanya. Vigilem, però, les nostres passes i el nostre possible descontrol i la resta deixem que quedi en bones manes, les de la nostra millor intenció.

Posició de la Lluna: a Verge. A les 0 hores i 57 minuts entra a Balança.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad