Close

DILLUNS, 26 DE JULIOL DE 2021

La Lluna d’avui, ja endinsada en el signe de peixos des de bon matí, s’ajuntarà amb Júpiter en aquest mateix signe i la seva brillant conjunció es farà efectiva i ens omplirà d’uns sentiments molt amples i bondadosos. Tanmateix, però, aquests dos astres s’oposaran a Venus en el signe de la Verge i a Mart en el signe de Lleó, i com a conseqüència d’aquest estira i rafe entre uns i altres en podríem sortir una mica escaldats i es podrien produir molt tipus de dialèctiques, que ens faran posicionar d’una banda o d’una altra, tot sigui per trobar l’equilibri.
De totes maneres, la sang no arribarà al riu, que la força de la Lluna i Júpiter estirant en una direcció, ens farà decantar la balança amb força i ho farem de manera positiva.

Estat de la Lluna: a Aquari. A les 5 hores i 30 minuts entra a Peixos.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad