Close

DILLUNS, 25 DE GENER DE 2021

La gran lluita del cel d’aquest moment continua en marxa i està ben vigent, ja que el Sol amb conjunció amb Saturn i amb Júpiter a Aquari continua fent quadratura amb Mart i Urà a Taure, que també estan ben units, tot i que ja comencen a separar  els seus llaços. I la veritat és que aquestes conjuncions i quadratures entre astres tan poderosos es fan evidents i les podem notar de moltes maneres.

I és que Mart i Urà per un cantó ens volen desperts i gairebé esverats i la triple conjunció Sol, Saturn, Júpiter ens volen compensar per l’altra cantó amb una estranya sensatesa, que tant ens fa impacientar com fa que ens esperem i el resultat és un important estira i afluixa que no ens pot deixar indiferents.

Visquem, doncs, aquest moment amb la convicció que és ben únic i intransferible i pensem que mai no hi ha un moment igual, ni en el cel ni en la nostra vida. Però, haurem de seguir decidint i tirant endavant! No estalviem esforços!

Estada de la Lluna: a Bessons. A les 19 hores i 52 minuts de la tarda entra a Cranc.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad