Close

DILLUNS, 25 D’ABRIL DE 2022

Avui, quan passades les 12 del migdia la Lluna arribi a Peixos, es produirà una aglomeració d’astres en el territori d’aquest signe de finals d’hivern i, amb 6 astres en una mateixa porció zodiacal, serà lògic que ens puguem arribar a sentir totalment immersos en les aigües emocionals d’aquest signe que representa la més alta sensibilitat del zodíac.

I, així, per ordre d’aparició i de dreta a esquerra (que a la roda zodiacal els astres avancen en direcció contrària a les agulles del rellotge), aniran apareixent la Lluna i Mart en un primer moment, i Venus, Neptú i Júpiter, en segon terme i entre tot aquests astres conformaran al cel un moment ben especial, ple de les ressonàncies de Peixos, aquest signe que, entre altres coses, ve a significar la comprensió, la compassió, el sentit de la totalitat i la dispersió fins arribar a la disolució.

Aferrem-nos a les millors prestacions d’aquest moment astral.

Posició de la Lluna: a Aquari. A les 12 hores i 15 minuts entra a Peixos.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad