Close

DILLUNS, 24 D’OCTUBRE DE 2022

Quan ahir el Sol entrava en el signe d’Escorpió, Venus també ho va fer, tot protagonitzant aquesta magnífica conjunció que fa dies que dura i que, afortunadament, encara tindrà un mes més de durada.

La qüestió, però, és que ara Venus tenyirà el seu amor i les seves ganes de relació, i tanmateix els nostres, amb tints més obscurs i ho voldrà tot més pujat de to, com si volgués fugir dels arrodoniments i del quedar bé i, sobretot, d’aquest excés de tolerància que a vegades es transforma en indiferència.

I amb Venus a Escorpió, i també amb el Sol en aquest signe, ja no existiran els grisos ni les mitges tintes i tindrem ganes de posar tota la carn a la graella.

En l’aspecte amorós ara també en voldrem una mica més, com si no ens conforméssim només amb tenir contactes socials i els volguéssim més íntims.

Venus estarà a Escorpió exactament fins el 15 de novembre. Actuem en consonància a les seves demandes, si així ho desitgem.

Posició de la Lluna: a Balança.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad