Close

DILLUNS, 24 DE MAIG DE 2021

Avui s’iniciarà al cel una important oposició entre Mart a Cranc i Plutó a Capricorn i això significarà una nova lluita que durarà gairebé un mes i que enfrontarà a uns i a altres, als febles amb els forts, als capritxosos amb els organitzats, als sentimentals amb aquells i aquelles que ho dissimulen. Sigui com sigui, caldrà tenir en compte aquest moment astral que es farà notar i que ens predisposarà a mantenir posicions enfrontades, gairebé com en una guerra a mort, que al cap i a la fi Mart i Plutó són déus poderosos que no dubten en presentar a l’altra la seva particular batalla i que ho fan posant tota la carn a la graella.

No ens haurà d’estranyar, doncs, si l’ambient que ens rodeja es torna més crispat i acabem totes i tots posant mala cara, com per demostrar que la comtessa continua i no cessarà fins que arribem al final.

Tenim fins el 16 de juny per viure aquesta oposició.Tinguem-ho en compte i actuem buscant totes les estratègies, que la guerra no és un berenar d’amics i s’hi acostumen a posar en joc importants qüestions que cal saber defensar.

A més, avui l’oposició de la Lluna a Escorpió amb Urà a Taure exaltarà els nostres ànims i ens farà esclatar de moltes maneres.

Estat de la Lluna: a Balança. A les 5 hores i 1 minut entra a Escorpió.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad