Close

DILLUNS. 24 DE GENER DE 2022

Avui mateix, una mica abans de les 2 del migdia, el planeta Mart deixarà el signe de Sagitari i s’endinsarà en el territori de Capricorn, a on s’hi estarà fins al proper 5 de març.

I així, tindrem que durant gairebé un mes i mig comptarem amb l’oportunitat d’experimentar el pas del planeta de l’acció i de la impaciència en aquest signe d’acció sostinguda i persistent i el resultat es farà palpable, ja que a Capricorn és on Mart té la seva exaltació planetària, és a dir, i a on s’hi sent més de gust després del seu domicili a Àries.

I què significa tot això? Doncs, que ara i durant tot aquest període, podrem prendre decisions amb tota la resolució que ens aportarà aquesta influència i, talment com si se’ns subministrés energia a ratxes, ens sentirem portats a pujar totes les muntanyes que ens interessin, per allò de què a la cabra li agrada pujar a l’Everest.

No ens aturem i aprofitem per tirar endavant amb tots els nostres millors propòsits.

Posició de la Lluna: a Balança

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad