Close

DILLUNS, 24 D’AGOST DE 2020

Avui el cel tornarà a lluir ben positivament, ja que els astres d’aquest moment hauran configurat un estel de bones vibracions, que, com si fos un vaixell que navegués pel cel, seguirà el ritme de la millor música, la que surt d’aquestes esferes que ens ajuden a posicionar-nos i que, moltes vegades, ens volen indicar el camí.

I seguim nosaltres o no les propostes del cel, estarà molt bé que escoltem el bategar dels astres i ens deixem portar per ells, com si seguir aquesta música fos molt fàcil i ens sortissin solets els passos de ball.

Doncs, vinga, endavant, respirem el cel i visquem el moment, tot creant les nostres pròpies coreografies, que avui ens sortiran soles i ens sentirem ben acompanyats.

I tot això serà el resultat d’aquest gran triangle o gran trígon d’aigua que conformaran bàsicament Neptú a Peixos, Venus a Cranc i la Lluna a Escorpió.  Des de Capricorn, Júpiter i Plutó, per un cantó, s’enfrontaran a Venus a Cranc i Urà des de Taure li enviarà a la Lluna una de les seves lluminositats més excèntriques, talment com si fos una fletxa de Cupido o de Sagitari.

Ai, aquest aspecte entre Urà i la Lluna, entre Taure i Escorpió, també podrà actuar com un revulsiu, però, un revulsiu que tindrà bones repercussions, ja que tot de cop ens arribaran idees noves i ens sorprendrem amb la nostra capacitat d’improvisació i ens sentirem especialment creatius, sobretot si no deixem que se’ns giri la Lluna.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad