Close

DILLUNS, 23 DE MARÇ DE 2020

La forta conjunció -en aquests moments ben exacte- entre Mart i Plutó a Capricorn es farà notar i, malgrat els obstacles i les dificultats existents, ens sentirem amb força per tirar endavant, ja que tant Mart com Plutó són planetes d’activitat i, per tant, no voldran quedar-se quiets en cap moment, sigui físicament o mentalment. I és que Mart és el planeta que regeix Àries, en primera instància, i Escorpió, en segona, mentre que Plutó és el planeta que regeix Escorpió en un primer nivell i està molt còmode en Àries. I és clar, que s’ajuntin el planeta de la guerra i el de les profunditats ha de tenir repercussions a la força i voldran somoure-ho tot, de dalt fins a baix. Però, afortunadament, la seva unió durarà pocs dies, ja que Mart seguirà el seu camí cap a Aquari i deixarà a Plutó en el territori de Capricorn, en el seu pas extremadament lent per la roda del zodíac.

Però, tot i ser molt forta aquesta influència, estarà ben temperada per Júpiter a un pas dels dos astres, i per Saturn a l’altra costat, encara que ja estigui a Aquari. I així, la potencia de Mart i Plutó en conjunció, que podria resultar explosiva, quedarà salvaguardada per estar entre Júpiter i Saturn.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

2 thoughts on “DILLUNS, 23 DE MARÇ DE 2020

    1. A tu, per seguir aquest blog. Saber de que van els astres ens ajudarà, perquè tindrem el mapa de carreteres. Molts petons, Marc!

Comments are closed.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad