Close

DILLUNS, 23 DE MAIG DE 2022

En aquests moments el planeta Mercuri, encara en posició retrògrada reingressarà a Taure, i retrocedirà pel territori d’aquest signe fins el 3 de juny, dia en què es posarà directe i ja avançarà per aquest mateix territori fins el 13 de juny.

Tenim, doncs, Mercuri a Taure per estona i, per tant, podem aprofitar tot el seu ralentí, vivint una mica més a poc a poc, que la lentitud és sempre una bona proposta, encara que en ocasions calgui accelerar.

Però, si ens aferrem a aquest esperit del moment que ens ocupa tots els dies, potser ens adonarem que és millor seguir les directrius astrals, tot i que tenim tot el dret del món d’anar en contra direcció, si així ho decidim.

Aprofitem l’estada d’aquest Mercuri en un signe tan sensual i concret com és el de Taure i traguem-li el suc a tots els plaers que tinguem més a la vora.

Posició de la Lluna: a Peixos.

 

 

 

 

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad