Close

DILLUNS, 23 DE GENER DE 2023

Avui mateix el planeta Urà es posarà directe en el signe de Taure i això serà gairebé com posar una marxa més en aquest motor del cel que sempre gira cap endavant, però que, de tant en tant, veiem retrocedir, perquè la nostra visió prové de la Terra.

Però, encara que la retrogradació del planeta no sigui real, sinó tan sols un efecte òptic, la qüestió és que la seva posició directa es fa notar i, per aquesta ocasió, ara ens adonarem que tot funcionarà una mica més ràpid.

I que Urà, el planeta dels canvis i de les oportunitats, giri més de pressa o que, com a mínim, ja no retrocedeixi, tindrà la seva importància dins d’aquest panorama astral en el qual ens trobem.

Fins el 29 d’agost d’aquest any Urà es mantindrà directe i això propiciarà aquesta defensa dels valors ancestrals que hem de recuperar, posicionant-nos amb força o fins i tot trencant amb les pitjors rutines, que els valors de la naturalesa no els poden deixar de banda. Temps tindrem per a comprovar-ho!

Posició de la Lluna: a Aquari. A les 18 hores i 36 minuts entra a Peixos.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad