Close

DILLUNS, 23 D’AGOST DE 2021

Ahir a la nit, exactament a les 23 hores i 36 minuts, el Sol entrava en el signe de la Verge, i a partir d’aquest moment el gran astre romandrà aproximadament 30 dies, o el que és el mateix, tot un mes, en aquest signe de finals d’estiu.

I en aquest període que ara comencem, de finals d’agost i de gairebé tot setembre, el Sol ens influirà des d’aquest signe que vol imposar el seu ordre, com aquesta dona que és el símbol del signe, i que sap organitzar el graner.

I com que la plenitud de l’estiu ha estat abundant, com sempre que el Sol està en el signe del Lleó, i hi ha hagut excedent, ara caldrà fer la tria i conservar tot el que calgui, que després del signe de la Verge, el cicle de l’any fa un canvi i aquest canvi és tan important que tot es trastoca i cal tenir reserves.

Doncs, vinga, organitzem-nos positivament i fem lloc per a tot allò que vulguem conservar a la nostra vida.

Estat de la Lluna: a Peixos.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad