Close

DILLUNS, 22 DE NOVEMBRE DE 2021

Aquesta matinada, gairebé d’amagatotis, el Sol donarà un pas més en la seva cursa de l’any i entrarà en el signe de Sagitari exactament a les 3 i 34 minuts de la matinada, i s’hi estarà tot un mes en aquest nou territori.

I al fer-ho, serà com si en aquest calidoscopi en el qual vivim, es produís un gir o un canvi de teló, i així nosaltres també ho enfocarem tot amb uns altres ulls, que estaran sota la influència d’aquest esperit positiu que acostuma a tenir Sagitari.

I és que després de l’anada als inferns que sempre representa el signe d’Escorpió, sortir del castell de Plutó i respirar aires nous ens semblarà alliberador, encara que el nostre panorama vital continuï intacte i que en el nostre horitzó encara hi hagin foscors.

Però Sagitari sabrà germinar-ho tot, i mentrestant la vida a sota terra comenci a multiplicar-se, a nosaltres també ens creixeran les expectatives i tot ens semblarà millor. No deixem de mirar-ho tot amb ulls optimistes.

Estat de la Lluna: a Bessons. A les 4 hores i 33 minuts de la matinada entra a Cranc.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad