Close

DILLUNS, 22 DE JUNY DE 2020

Avui Mercuri i la Lluna es creuran, des del signe de Cranc, en el cel d’aquesta jornada, i així la Lluna, desfent-se de la seva abraçada mensual amb el Sol, es toparà amb Mercuri, que anirà en contra direcció degut a la seva posició retrògrada. La qüestió, però, és que la trobada dels dos astres allà dalt del cel es notarà també aquí a baix i podria ser que ens poséssim melangiosos, que aquests dies de Cranc ens poden portar a retrobar velles nostàlgies, ja que durant aquests dies es més fàcil recordar com va ser l’inici d’altres estius.

A més, aquesta conjunció de la Lluna i Mercuri en aquest signe d’aigua és un indici de bona memòria, ja que sota els efectes d’aquests dos astres és més fàcil impregnar-nos de la nostra mirada sobre la realitat i fer que aquesta visió ens torni a la memòria gairebé amb detalls fotogràfics.

Procurem, doncs, viure ben positivament aquest moment i no perdre’ns en sentiments d’enyorança, que la jornada també pot resultar molt estimulant.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad