Close

DILLUNS, 21 DE SETEMBRE DE 2020

Mentrestant el Sol transita, en el seu últim dia a jornada complerta, pel signe de la Verge, la Lluna d’avui recorrerà el últims graus del signe d’Escorpió, tot fent un bonic trígon amb Neptú a Peixos i un sextil amb Plutó i Saturn a Capricorn, per un cantó, mentre que per l’altra, Júpiter i Plutó, també des de Capricorn, faran sextil amb el planeta Neptú. S’haurà conformat al cel un petit triangle de bones vibracions.

I encara que els aspectes més persistents del cel continuïn en marxa, haurem d’aferrar-nos a aquest petit benestar que ens aportarà una pujada energètica i espiritual important i que, si en sabem una mica, ens farà transformar la nostra possible agressivitat o mala lluna en creativitat, i fins i tot podrem sublimar el nostre excedent energètic i convertir-lo en útil i positiu.

Doncs, vinga, aclarim tot allò que no ens agrada i tinguem-ho clar, i després, fem-ne un paquet i aparquem-ho, amb la intenció d’oblidar les coses més negatives, perquè si desplacem tot allò que sobra, farem lloc a les coses més positives, que començaran a arribar a la nostra vida com per art de màgia.

Utilitzem el cel a conveniència i traguem-li el millor suc.

 

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad