Close

DILLUNS, 21 DE NOVEMBRE DE 2022

Aquesta serà la tercera vegada durant aquest any en què es formarà al cel un triangle o gran trígon d’aire, que durarà un dia, i que estarà format per la Lluna a Balança, Saturn a Aquari i Mart a Bessons. Al setembre i a l’octubre passats també vam poder viure la influència conjunta d’aquests tres astres en els mateixos signes.

I com el trígon és un angle de 120 graus que és harmònic i positiu, avui tornarem a sentir la màgia de poder volar o, com a mínim, ens enlairarem una mica més, que aquest aspecte pot tenir molta volada i ens pot omplir d’idees que estaran molt ben compensades, que no perquè sí els astres implicats en aquesta història són la Lluna, que tot ho alimenta i fa créixer -com aquesta mare del cel que sempre ha sabut fer-; per Saturn en el seu domicili, que és tota una garantia d’una gran coherència, i per Mart a Bessons que sempre ens vol portar a expressar-nos de manera contundent.

Alimentem, doncs, les nostres millors idees i fem-les volar una mica més, que així els altres fins i tot ens aplaudiran.

Posició de la Lluna: a Balança. A les 18 hores i 16 minuts entra a Escorpió.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad