Close

DILLUNS, 21 DE MARÇ DE 2022

En aquests moments la conjunció entre Júpiter i Mercuri en el signe de Peixos és gairebé total i això ens pot portar a mirar les coses amb optimisme i tolerància, tot comprenent l’ànima humana més que de costum i estant molt predisposats a observar als altres amb consideració, com si fóssim molt conscients dels llaços invisibles que ens uneixen i que ens fan consemblants, és a dir, especialment similars, independentment de quines siguin les nostres diferències.

I potser, si enfoquem la realitat des d’aquest punt de vista, ens adonarem que abans de jutjar als altres faríem bé d’analitzar el nostre comportament, per allò de què qui estigui lliure de culpa, que tiri la primera pedra. Però, la veritat, és que no tots els dies ens sentirem tan generosos, ni ens mostrarem tan poc bel·ligerants, que la primavera ha començat i les iniciatives de tot tipus poden començar a produir-se.

Aprofitem aquesta setmana per projectar el nostre esperit més condescendent, que això no durarà gaire.

Posició de la Lluna: a Escorpió.

 

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad