Close

DILLUNS, 21 DE JUNY DE 2021

De matinada, sense fer soroll, exactament a les 5 hores i 32 minuts (hora catalana) el Sol arribarà al signe de Cranc, i un nou solstici d’estiu farà la seva aparició en la volta de l’any i en el cel d’aquesta jornada.

Ara s’obriran moltes portes i les emocions més tendres també ens arribaran i podrem gaudir d’elles una vegada més. Però, per començar, avui el dia no serà fàcil i un gran quadrat de tensions, en signes fixes, lluirà també per a nosaltres, tot enllaçant les lluminositats de la Lluna a Escorpió, amb les de Saturn a Aquari, amb les d’Urà a Taure i Mart a Lleó.

I sobretot durant el matí, anirem de bòlit i ens podríem obcecar extraordinàriament, sense atendre a raons, o volent sortir-nos-en amb la nostra de totes totes. La pega, però, és que si tots estirarem de la corda pel mateix cantó, aquesta es pot acabar trencant.

I si ens endinsem dins d’aquest quadrat d’obcecació, ens podrem sentir dins d’un laberint complicat. Però, tot els laberints tenen sortida i aquest també la tindrà. Feliç solstici d’estiu a totes i a tots!!!

Estat de la Lluna: a Escorpió.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad