Close

DILLUNS, 21 DE FEBRER DE 2022

De manera inexorable, com quan la vida i la mort avancen, la conjunció de Venus i Mart a Capricorn s’anirà progressivament acostant al planeta Plutó, que en aquests moments està en els últims graus d’aquest mateix signe.

I així, amb la gravetat que comporten les coses importants, ens anirem adonant de la intensitat que tenen algunes coses i de la rellevància del que signifiquen i, en conseqüència, no podrem postergar res ni podrem agafar-nos les coses amb indiferència, al menys durant uns quants dies.

I és que aquesta  triple conjunció entre Venus, Mart i Plutó s’anirà amplificant tots els dies, arribarà a la seva culminació cap al proper dia 3  i durarà ben bé fins a mitjans de març, en què finalment, Venus i Mart s’escaparan de l’abraçada de Plutó, el déu de l’inframon.

No ens estranyi, doncs, si aquests dies tenim pensaments de pes, o fins i tot sentiments molt apassionants o idees més fosques. Seran el resultat dels efectes planetaris del moment.

Posició de la Lluna: a Balança. A les 10 hores i 19 minuts entra a Escorpió.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad