Close

DILLUNS, 21 DE DESEMBRE DE 2020

Avui el cel obrirà una de les seves portes, la del solstici d’hivern, ja que aquest mateix matí, a les 11 hores i 2 minuts (hora catalana) el Sol, acompanyat de Mercuri, farà un pas més i arribarà al signe de Capricorn, des d’on ens anunciarà que haurà arribat el dia més curt de l’any i també la promesa del naixement de la llum, que a partir de Nadal es produirà.

Però, de moment, avui podrem experimentar una versió inèdita d’aquest moment còsmic, ja que aquest solstici vindrà acompanyat de la gran i important conjunció de Júpiter i Saturn en el grau zero d’Aquari i això serà tot un esdeveniment, entre altres coses, si podem observar aquest fenomen i veure ‘l’estrella’ que els dos planetes protagonitzaran. La conjunció, però, començarà a les 17 hores i 14 minuts, tot i que si ho analitzem comptat en mil·lèsimes de segon serà cap a les 19 hores i 20 minuts. A més, aquesta conjunció es produirà, com sempre ho fan les conjuncions  en longitud (la mesura segons els meridians), i en aquest cas, també en latitud, és a dir, la mesura segons els paral·lels, i això afegirà una nota més de caràcter a aquest moment tan especial.

I com que la conjunció del Sol i Mercuri a Capricorn també serà total i es produirà la combustió de Mercuri pel Sol, això ens enlluernarà suficientment o ens encegarà com per entrar en aquest moment còsmic a velocitat de vertigen, ja que el signe d’Aquari agafarà molt de protagonisme, malgrat el Sol i Mercuri a Capricorn no es vulguin quedar endarrere. Tanquem doncs els ulls, després de contemplar l’espectacle, i quan els obrim oblidem-nos de tot allò que no ens agradi, com si en endinséssim en un nou paradigma o en una porta a un món diferent i en el qual hi hauran novetats. De mica en mica, ho anirem experimentat. Estiguem a l’aguait!

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad