Close

DILLUNS, 20 DE MARÇ DE 2023

Avui, gairebé durant tota la jornada, el Sol transitarà pel signe de Peixos, en el seu últim dia en aquest territori i, per tant, podrem intentar acomiadar-nos de tot el que això significa, tot deixant de banda aquest sentit de l’espera i fins i tot de la postergació que correspon a l’últim dels signes.

Però, aquesta nit, quan siguin les 22 hores i 25 minuts, el Sol donarà un pas més, tot inaugurant aquest any solar que arriba quan es produeix l’equinocci de primavera.

I així, mentrestant el gran astre arribi a l’anomenat punt vernal o zero d’Àries, ens adonarem que una nova embranzida de vida i de moltes iniciatives ens ocuparà i ens omplirem de l’esperit del moment.

Preparem-nos per a emergir amb les verdors més primaverals.

Posició de la Lluna: a Peixos.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad