Close

DILLUNS, 20 DE JUNY DE 2022

Novament, avui la Lluna i Neptú ajuntaran els seus passos en el signe de Peixos i, a l’igual que quan dos amics es retroben, avui s’explicaran moltes coses i fins i tot es faran confidències, gairebé com si portessin temps sense veure’s i sospiressin per retrobar-se.

Però, al mateix temps que tindrem ganes de deixar-nos anar i confiar-nos en aquells éssers humans que ens envolten o que ens interessen, també valdrà la pena que entenguem aquesta atmosfera de boira i fins i tot de confusió que es farà sentir.

Aprofitem, però, per a somniar i deixar volar la imaginació tan lluny com desitgem, que avui el dia ens oferirà les seves ales i podrem arribar a cotes ben altes.

Somniem una mica que així els nostres somnis es materialitzaran.

Posició de la Lluna: a Peixos.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad