Close

DILLUNS, 20 DE FEBRER DE 2023

Avui mateix, de bon matí, es produirà el noviluni en el signe de Peixos, amb la conjunció del Sol i de la Lluna en aquest signe de sensibilitat i molt a prop de la presència de Saturn encara en el signe d’Aquari, tot i que ja sigui per poc temps.

En conseqüència, és ben possible que notem tot el que això significa i tinguem ganes d’un anar a l’encontre d’un gran recolliment, d’aquells que ens poden portar a buscar la soledat i el silenci, la tranquil·litat i el deixar-se anar.

I si el cel ens invita a fer-ho d’aquesta manera, estarà molt bé que ens deixem fluir poderosament a través dels nostres sentiments més marcats, aquells que ens portin a comprendre els altres per damunt de tot.

Aquest serà també un bon moment per a la reflexió.

Posició de la Lluna: a Aquari. A les 5 hores i 56 minuts entra a Peixos.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad