Close

DILLUNS, 20 D’ABRIL DE 2020

A les 9 del matí, com per anar a l’escola, avui la Lluna deixarà el signe de Peixos, per on hi ha transitat durant dos dies i mig, i s’establirà en el signe d’Àries, des d’on ens voldrà donar una nova empenta. I així, estant sota aquesta influència, la Lluna d’avui transformarà les nostres emocions en energia i en activitat i tindrem moltes ganes de fer i de desfer i de seguir menjant-nos el món. I tot i que encara hi haurà molts astres que ens voldran capbaixos i ens faran veure els obstacles que hi hauran, aquesta lluna ens donarà molta força i ens farà avançar amb determinació. I saber el que volem ens anirà molt bé, perquè quan no hi ha rumb, el vent mai no és favorable, i si sabem cap a on volem anar, tot canviarà al nostre voltant i el panorama de la nostra vida seguirà emergint amb l’energia de la primavera.

Amb el Sol a Taure també és el moment de treballar a fons la terra que ens ocupa, que només si la sabem treballar, hi podrem trobar tots els tresors amagats.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad