Close

DILLUNS, 2 D’OCTUBRE DE 2023

Mentre aquests dies el Sol no formarà aspectes amb els altres planetes, estant en posició peregrina, la Lluna, per la seva banda, es dedicarà a relacionar-se a fons amb els altres astres, sobretot amb Júpiter i Urà a Taure, amb qui avui formarà importants conjuncions.

I així, mentre l’astre-rei es manté una mica més al marge, sense intervenir tant, la dama del cel aprofitarà per insuflar els seus valors, en aquest cas els de Taure, en la nostra percepció i en l’ambient que ens envolta.

I així, avui no ens haurà d’estranyar si estem més reivindicatius dels valors més bàsics i més ancestrals, aquells que signifiquen sempre una toma de terra. Però, fer-ho, a aquestes alçades, pot ser fins i tot revolucionari (Conjunció Lluna-Urà).

Defensem, doncs, el nostre pensament més arrelat, el que no trontolla.

Posició de la Lluna: a Taure.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad