Close

DILLUNS, 2 DE NOVEMBRE DE 2020

Avui s’ha iniciat el cel un trígon entre el Sol a Escorpió i Neptú a Peixos, que durarà exactament 15 dies, i que voldrà elevar els nostres sentiments per tal que els puguem catalogar ben positivament, tot posant l’èmfasi en algun tipus d’espiritualitat, que ens porti a mirar la nostra realitat circumdant des d’una mica més amunt.

I com que el trígon és un aspecte harmònic, de manera lenta i deixant-se fluir, les energies del Sol en un signe d’aigua, Escorpió, faran camí cap a la sensibilitat de Neptú a Peixos, un altra signe d’aigua o de sentiment i, en conseqüència, ara estarem més predisposats a viure des de l’empatia, tot volent ajudar als altres éssers humans que més ho necessitin.

I així, de mica en mica, aquests sentiments aniran a més, tot tenint el seu moment culminant cap al proper 10 de novembre, en que aquest aspecte de 120 graus, o trígon, serà ben exacte.

Organitzem-nos, doncs, i si tenim possibilitats, que segur que les tenim, pensem en beneficiar a aquells i aquelles que tinguem més a la vora, que els intermediaris tot ho espatllen i donar des de l’abundància és més fàcil i no necessàriament hem de ser generosos de manera material, si no que també ho podem ser tot repartint el nostre temps o la nostra dedicació a qui ens la demani.

Aquest aspecte ens ajudarà a totes i a tots a mirar les coses amb més benevolència, malgrat existeixen sospites, que ara veurem més clarament, donat aquest temps d’Escorpió.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad