Close

DILLUNS, 2 DE MAIG DE 2022

Sense donar-se importància, avui la Lluna i Mercuri s’ajuntaran del tot en el signe de Bessons, tot propiciant en nosaltres un sentit de l’eficàcia i de la rapidesa que se’ns farà manifest i que podrem aprofitar del tot.

Doncs, no estiguem-nos per romanços i, sense dilació, encomanem-nos a tot aquest esperit que tindrà la jornada i que ens farà reaccionar de valent, propiciant en nosaltres un sentiment intern que ens portarà a enllestir i a intentar materialitzar totes les nostres idees de manera sorprenent.

Escoltem, doncs, totes les propostes que tinguem ‘in mente’ i fem-les-hi cas, que avui tot es solucionarà de manera ràpida i concloent.

Aprofitem també per expressar tot allò que ens rondi i que ens ocupi, que ara les millors idees ens sortiran de dintre amb naturalitat i les expressarem millor que en altres dies.

Posició de la Lluna: a Taure. A les 12 hores i 47 minuts del migdia entrarà a Bessons.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad