Close

DILLUNS, 19 D’OCTUBRE DE 2020

Les quadratures entre el Sol i Saturn sempre són de mal portar i, per tant, no ens ha d’estranyar si estem molt seriosos i no estem de gaire bon humor, com si una vegada més, ens tornéssim a trobar entre l’espasa i la paret, com sempre que Saturn ataca. I com que el Sol està a Balança, signe en el que està en posició de caiguda i, en canvi, Saturn està en el seu domicili, és lògic que hi surti guanyant el planeta dels anells i ens ofereixi, sense pausa ni treva, els seus rigors acostumats. I ja se sap, Saturn sempre fa el que toca i el que ha decidit, encara que tingui a tothom en contra.

Procurem, doncs, complir amb els nostres deures quan abans millor i així després tindrem més ganes i més llibertat per a esplaiar-nos una mica, que també convé. I com que la Lluna d’avui ja estarà a Sagitari, intentem sincerar-nos si ens ve de gust, que buidar el pap també té un efecte ben reparador i ens refarà una mica davant de tanta exigència i tantes formalitats.

Organitzem-nos positivament per a tirar endavant!   

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad