Close

DILLUNS, 19 DE JUNY DE 2023

La Lluna d’avui, ja en el seu domicili, en el signe de Cranc, motivarà les nostres emocions i eixamplarà els nostres sentiments, tot provocant en nosaltres una sensibilitat d’alçada, que ens farà viure molt intensament.

Però, la veritat sigui dita, avui aquesta lluna sensible i també susceptible, enganxarà les seves incipients lluminositats amb les del planeta Júpiter en el signe de Taure i amb els de Saturn en el signe de Peixos i això donarà molt bons resultats, perquè aquests bons aspectes faran que aquesta Lluna, i nosaltres també al mateix temps, reaccionem de manera positiva i equilibrada.

Que aquest Júpiter donarà suport a la Lluna, i Saturn l’estabilitzarà, sense que això signifiqui que deixem de mostrar-nos ben tendres. Aprofitem la conjuntura!

Posició de la Lluna: a Cranc.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad