Close

DILLUNS, 19 D’ABRIL DE 2021

Avui serà l’últim dia d’aquest any en què el Sol transitarà pel signe d’Àries, ja que avui mateix, a les 22 hores i 34 minuts (hora catalana) el gran astre entrarà en el signe de Taure, a on s’hi estarà tot un mes, o el que és gairebé el mateix, exactament 30 dies o 30 graus.

I, així, podrem aprofitar per donar-li l’adéu a aquesta influència primaveral del signe d’Àries, tot agraint-li els serveis prestats, que ens han donat vida i determinació. Però ara ja, i degut precisament a aquest nou pas del Sol, ens instal·larem al bell mig de la primavera, a la seva etapa de plenitud, una etapa que ens voldrà recordar totes les bonances pròpies d’aquesta estació, perquè ara ja aquest temps de les verdors primerenques ens omplirà també de flors i de lluminositats, de flaires encisadors i gratificants i d’alegries esperades i previsibles.

No és gens d’estranyar que a Taure no li agradin els canvis, perquè el seu temps està ple de bondats difícils d’oblidar i que cal celebrar tots els anys com si ens arribessin per primer cop.

Però, de moment, ens haurem d’esperar a que arribi el vespre i a que la Lluna creixent li doni al Sol la benvinguda a aquesta nova etapa que, com diu el seu nom, té la força d’un toro i totes les seves voluptuositats.

Estat de la Lluna: a Cranc.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad