Close

DILLUNS, 18 D’OCTUBRE DE 2021

Avui Mart i Júpiter arribaran amb exactitud a un dels seus millors aspectes, el trígon, i això serà tot un indici d’activitat i d’efectivitat, ja que un esperit generós i expansiu ho omplirà tot i serà més fàcil prendre decisions i que aquestes decisions tinguin un bon resultat.

I si ens refugiem sota aquesta influència ens adonarem que serà important que seguim aquest bon influx del cel, ja que no tots els dies hi ha bons auguris i quan arriben, s’han d’aprofitar.

Seguim endavant, doncs, amb els nostres millors projectes, que el cel està a punt de canvis i els notarem. Ajuntem totes les idees provinents de Balança i d’Aquari i fem amb elles un collaret d’intencions creadores i creatives, que aquest cel serà productiu.

Estat de la Lluna; a Peixos. A les 12 hores i 4 minuts entra a Àries.

 

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad