Close

DILLUNS, 18 DE SETEMBRE DE 2023

Avui mateix es produirà la quadratura exacte entre Venus, ja en posició directe, en el signe de Lleó, amb el planeta Júpiter en el signe de Taure.

I si els dos planetes benèfics per excel·lència es posen en contacte, encara que sigui tot protagonitzant un aspecte inharmònic, no serà tan greu, tot i que el gran benèfic, Júpiter, es voldrà expansionar més del compte, i el petit benèfic, és a dir, Venus també ho farà en la seva  mesura i això ens pot portar a passar-nos de la ratlla.

Però, Venus a Lleó comporta molt d’afecte i Júpiter a Taure és com la natura quan es desborda, i el resultat pot ser una mica esfereïdor. Però amb tant benèfic en ple contacte la sang no arribarà al riu.

Aprofitem la conjuntura i deixem-nos anar ben positivament, que a vegades cal propassar-se, això sí, sempre amb la millor de les intencions.

Endavant les atxes!

Posició de la Lluna: a Balança. A les 6 hores i 58 minuts del matí entra a Escorpió.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad