Close

DILLUNS, 18 DE MAIG DE 2020

Degut al seu moviment retrògrad, en aquests moments el planeta Venus està retrocedint pel signe de Bessons, i ha començat una conjunció creixent amb Mercuri en aquest mateix signe que farà que la unió d’aquests dos planetes resulti molt fèrtil i productiva, sobretot quant a comunicació i expressió dels nostres millors pensaments. I així ara tindrem moltes ganes de plasmar en paraules tot allò que es cou a dintre nostre i que es pot acabar materialitzant, segons aquella llei d’Hermes Trismegist que diu que no hi ha res en la realitat que en primer lloc no hagi estat una idea. I com que, a més a més, en aquest joc també hi té molt a veure aquest Venus retrògrad, també serà fàcil que experimentem algun tipus de sentiment amorós que ens traslladi a algun moment del nostre passat, com si recordar les nostres històries amoroses ara ens vingués més de gust i acabéssim donant-li voltes a aquestes situacions passades.

Però, tot i que Venus retrocedeix, Mercuri, molt diligent, sap molt bé per on va i voldrà enllestir tot el que tingui entre mans, sigui en l’ordre laboral o en l’amorós, que Mercuri és sempre molt bellugadís.

El divendres 22 de maig aquesta conjunció de Mercuri i Venus retrògrad arribarà al seu punt exacte i notarem més tots aquests efectes i tindrem moltes ganes de relacionar-nos.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad