Close

DILLUNS, 18 DE DESEMBRE DE 2023

Encara que sigui un aspecte que es repeteix un cop al mes, la unió de la Lluna i Saturn és sempre una presa de consciencia, un moment de reflexió, i fins i tot una moguda important de tot tipus de sentiments. I si a tot això, li sumem el fet que en aquests moments aquesta conjunció es produeix en el signe de Peixos, això ens donarà el convenciment de què la nostra sensibilitat augmentarà i pot fer-se molt evident, perquè ho notarem de moltes maneres.

Però, si ho sabem per avançat, ens podrem posicionar de manera valenta i decidida i així ens podem protegir davant de les circumstàncies més febles que puguem tenir a la vora.

Al mal temps, cal posar bona cara i a les conjuncions d’alta sensibilitat cal contraposar-les sentit de l’humor i prevenció.

Posició de la Lluna: a Peixos.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad