Close

DILLUNS, 18 D’ABRIL DE 2022

La conjunció de Mercuri i Urà, que en aquests moments s’està produint en el signe de Taure, i que ara ho fa amb tota precisió, és una unió astral que no acostuma a durar gaire dies i que desapareix, aproximadament, després de 10 dies d’estar en la volta del cel.

Però, la seva intensitat és tan forta i ens pot arribar a esverar tant, que és interessant que la tinguem en compte, ja que així comprendrem millor el moment astral en el qual ens trobem. I, per tant, no ens haurà d’estranyar si necessitem moure’ns més del compte o les idees bullen a dintre nostre amb tota efervescència. Aprofitem, doncs, tota aquest trencament interior i aquesta afany bellugadís per a estar especialment creatius i innovadors, encara que la nostra creativitat s’apliqui a les coses de sempre.

Aquesta unió planetària durarà fins el proper dia 22.

Posició de la Lluna: a Escorpió.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad