Close

DILLUNS, 17 DE FEBRER DE 2020

Avui el planeta Mercuri es posarà retrògrad en relació a la terra, i per tant, encara que com a planeta no deixi de mirar endavant, a efectes pràctics ens farà mirar enrere i haurem de tenir-ho en compte, perquè a partir d’ara i fins el proper 11 de març Mercuri ens farà equivocar, ens animarà a dir les coses sense pensar gaire i intentarà retardar-ho tot, des de la paperassa que podríem estar esperant fins a tot tipus de transports. La comunicació, en general, també es podrà veure afectada per aquesta posició planetària en retrocés.

Doncs, posats a agafar-nos-ho bé, podríem donar-nos una mica de ‘vacances’ perquè ara les coses no avançaran al ritme de sempre i tot tendirà a alentir-se. Agafem, doncs, nosaltres també, un ritme més fluix i no ens estressem si no és necessari, que la vida continuarà endavant, malgrat Mercuri estigui retrògrad.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

2 thoughts on “DILLUNS, 17 DE FEBRER DE 2020

    1. Oh, Africa Ferreiro, quina alegria que em comparteixis tant i que t’expressis com ho fas. Gràcies infinites per tot! Capricorn estimada!

Comments are closed.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad