Close

DILLUNS, 17 D’ABRIL DE 2023

La Lluna d’avui, encara a Peixos, s’ajuntarà amb el planeta Neptú, també instal·lat en aquest signe d’aigua, i serà fàcil que, sota aquesta influència, ens sentim portats per les aigües de les emocions i coneguem la inèrcia de totes les coses que ens arrosseguen, que a vegades són moltes.

Però, la veritat sigui dita, aquesta forta conjunció, estarà emparada per Plutó a Aquari, per un cantó, i per Mercuri i Urà en conjunció a Taure, per l’altra, i això representarà una bona ajuda per a totes i tots plegats, ja que aquesta tibantor planetària que incidirà sobre les lluminositats de la Lluna i Neptú ens afavorirà i ens farà anar a la recerca de l’equilibri.

Estarem sensibles però també sabrem trobar tots els suports.

Posició de la Lluna: a Peixos.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad