Close

DILLUNS, 16 DE MARÇ DE 2020

Avui el planeta Mercuri reingressarà de nou en el signe de Peixos, al mateix temps que avançarà veloç per aquest signe, després de setmanes d’haver estat en posició de retrògrad –que vol dir que va cap enrere- i en posició estacionària –que vol dir que gairebé no avança- i ara ja transitarà al seu propi ritme, sense traves que li impedeixin tirar endavant i comunicar-se.

Però, a l’estar de nou sota la influència del signe de Peixos, Mercuri ens tornarà a tenyir la realitat amb un mantell subtil que ho transformarà tot i que ens farà veure la realitat des de l’emoció. I així no ens haurà d’estranyar si la nostra comprensió augmenta una mica més i ens deixem emportar per un grau important de sensibilitat, com sempre acostuma a succeir sota la influència d’aquest signe.

Ara també ens serà més fàcil tornar-nos a extraviar per viaranys desconeguts i tindrem ganes de trobar l’entrellat a una realitat que voldrem més espiritual, més àmplia, més interior. Visquem-ho positivament!

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad