Close

DILLUNS, 16 DE GENER DE 2023

Ja està en marxa al cel aquesta conjunció que succeeix un cop a l’any (a vegades algun cop més) i que ara s’ha establert entre Venus i Saturn a Aquari i que durarà uns quinze dies.

I així aquesta unió planetària, que és com ajuntar un savi amb una joveneta, es farà notar i pot provocar en nosaltres algun tipus d’incomprensió o ens pot fer sentir una mica decebuts.

Però, al mal temps cal posar bona cara i, per aquesta vegada, també ens en sortirem, que tenir informació és ben decisiu i hem de saber agafar el toro per les banyes o saber desviar-ne el cop.

I és clar, la joveneta és alegre i amorosa i el savi és seriós i fins i tot morrut, i això pot fer que no sempre s’entenguin. Però, per un altre cantó, aquest aspecte ens pot portar a posicionar-nos amb contundència davant de les nostres circumstàncies i això pot ser molt positiu. Tinguem-ho en compte i aprofitem per fer-ne una bona reflexió sobre els nostres sentiments o la nostra actitud davant la vida.

Posició de la Lluna: a Escorpió.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad