Close

DILLUNS, 16 D’AGOST DE 2021

A partir d’avui el planeta Venus ja transitarà pel signe de Balança i, en fer-ho, ens voldrà pacificar els ànims i ens voldrà aportar una nova visió més equilibrada de la realitat. I és que estant Venus en un dels seus domicilis, el de Balança, es manifestarà amb tota la seva harmonia, tot intentant establir ponts entre uns i altres i buscant maneres de conciliació.

Però, amb el Sol encara a Lleó oposat a Júpiter a Aquari, costarà més trobar els camins que ens portin a buscar l’harmonia i aquestes ganes de quedar bé i d’embellir-ho tot que sempre corresponen a aquest signe de tardor. De totes maneres, aquesta influencià es notarà i, com a mínim, voldrem arrodonir arestes i treure agressivitats innecessàries, malgrat amb Mart a Verge encara estiguem especialment crítics.

Estat de la Lluna: a Escorpió. A les 5 hores i 12 minuts de la matinada entra a Sagitari.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad