Close

DILLUNS, 15 DE MARÇ DE 2021

Entremig de tot aquest entramat que moltes vegades formen els astres en el cel de cada dia, avui serà esperançador i estimulant el fet que la Lluna i Júpiter, des d’Àries i des de Aquari respectivament, es mirin amb bons ulls, és a dir, des dels 60 graus o formant sextil, que en realitat fer aspecte, sigui astrològic o no, és tan sols una forma de mirar-se, des d’un angle o des d’un altre, des d’una o altra actitud.

Doncs, per aquesta vegada, la Lluna i Júpiter es miraran ben alegrament, tal i com correspon a aquests dos astres, que la Lluna a Àries és sempre sinònim d’obrir portes i trepitjar camins nous i Júpiter a Aquari vol dir fer-ho amb esperit de futur i d’optimisme.

Avancem, doncs, molts de passos, que avui el cel ens predisposarà en aquesta sana direcció i albirarem perspectives que encara no havíem visionat.

Estat de la Lluna: a Àries.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad