Close

DILLUNS, 15 DE JUNY DE 2020

La Lluna d’avui avançarà amb especial força pel signe d’Àries i, com sempre que travessa aquest signe, recuperarà part del seu esperit primaveral, encara que a la primavera ja li quedi poc. Però, l’esperit de saber a on es va i la intenció de voler despuntar, com ho fa la vida, ens arribarà i ens podrem engrescar amb aquesta influència.

I com que resulta que des d’ahir Mercuri a Cranc fa quadratura amb aquests Lluna, i a més ara s’hi han ajuntat Plutó i Júpiter que, des de Capricorn, també estan fent quadratura amb el nostre satèl·lit, això voldrà dir que en el cel hi haurà una bona moguda. Però, tot i que es tracta de quadratures, el fet que siguin Plutó i Júpiter els que formen aquest aspecte, ens donarà molta empenta i fins i tot ens podríem excedir en les nostres expectatives, que aquests dos planetes no estan per a romanços i no acostumen a reprimir-se.

I amb tot això, amb tants astres en signes cardinals o de comandament, com són Àries, Cranc i Capricorn, podran haver-hi baralles al cel i, en conseqüència, aquí a casa nostre, que quan tots volen manar és difícil posar-se d’acord. Però, després de que  aquests últims dies anàvem una mica perduts o extraviats, ara una mica de direcció també ens convindrà, que les coses també poden ser relatives i més durant aquest temps de Bessons.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad