Close

DILLUNS, 15 DE GENER DE 2024

En aquests moments Mercuri i Mart a Capricorn han iniciat una conjunció important, que no fa gaire es va donar en el signe de Sagitari, i que ara es materialitzarà en aquest signe d’acció i de realització que és Capricorn.

Estiguem, doncs, preparats per a pensar en profunditat i actuar a continuació, que si Mercuri tot ho relaciona, a Mart li agrada actuar i decidir, i com que ara els dos astres estaran ben juntets, de seguida s’ho diran tot i voldran posar-se en marxa, tot posant fil a l’agulla i disposant-se a brodar tot allò que facin.

I com que aquesta conjunció a Capricorn no és tan usual, valdrà la pena que l’aprofitem, no perdent l’ocasió ni mostrant-nos poc operatius. Preparem-nos per a tal dit, tal fet. Vinga!

Posició de la Lluna: a Peixos.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad