Close

DILLUNS, 15 DE FEBRER DE 2021

Amb la Lluna ja agafant embranzida en el signe d’Àries, tot fent sextil amb Mercuri retrògrad i amb Júpiter a Aquari, ens adonarem que tindrem moltes ganes d’enllestir, malgrat Mercuri continuï retrògrad.

Però, al mateix temps, i coexistint en aquest cel d’hivern, el planeta Mart, des de Taure, s’enfrontarà amb Mercuri, amb Mart i amb Júpiter a Aquari i això significarà que ens ficarem en una guerra que serà prou important com perquè la tinguem en compte, ja que Mart es voldrà resistir a baixar del burro i Mercuri, Venus i Júpiter es posicionaran amb força a partir de totes les seves idees més noves i més diferents.

Ai, la eterna lluita entre el passat i el futur, entre els ideals conservadors i la modernitat més decidida es posaran de manifest un cop més en el cel d’aquesta jornada i, com que fa dies que dura tota aquesta moguda, ens haurem d’arromangar i anar per feina, tot intentant avançar des de la reflexió, que la lluita està garantida. Procedim amb cautela però també amb determinació!

Estat de la Lluna: a Àries.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad