Close

DILLUNS, 14 DE NOVEMBRE DE 2022

Seguint la tònica d’ahir, avui el cel seguirà girant amb la mateixa direcció, tot acabant de conformar aquest triangle, o gran trígon, que avui encara comptarà amb la presència de la Lluna a Cranc, durant una gran part del dia, per després arribar al signe de Lleó, a primeres hores de la tarda.

I dins d’aquestes mateixes coordenades, les del gran trígon, podrem notar la diferència que es produirà un cop passades les hores del migdia i, així, quan la Lluna arribi al signe de Lleó, continuarem immersos en la bonança i en un cert relaxament, però, al canviar la Lluna de signe nosaltres també farem un gir i enfocarem la nostra mirada cap a una altra direcció. Com si ja en tinguéssim prou d’estar a casa i de fer vida familiar, i volguéssim sortir a expansionar-nos una mica més.

Doncs, vinga, al carrer, disposades i disposats a viure espontàniament i preparades i preparats per a captar les millors coses. Ara estarem més divertits i així tindrem molta marxa. Aprofitem-ho!

Posició de la Lluna: a Cranc. A les 13 hores i 48 minuts entra a Lleó.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad