Close

DILLUNS, 14 DE DESEMBRE DE 2020

Encara que no sigui visible al nostre país, avui al cel es produirà un eclipsi de Sol que, com de costum, coincidirà amb el moment del noviluni, en aquest cas, en el signe de Sagitari. Un eclipsi és sempre una intersecció del Sol i de la Lluna amb els anomenats nodes (de la lluna), que són uns càlculs matemàtics de la trobada de l’òrbita de la lluna amb la de la terra i que produeixen els eclipsis, siguin de Sol, amb el noviluni, o de Lluna, amb el pleniluni. Aquest eclipsi es veurà a Sudamèrica, a l’Atlàntic i al Pacífic i, per tant, i afectarà molt més allà a on sigui visible.

De totes maneres, bo serà que tinguem en compte que es produeix aquest moment còsmic tan especial i no fem gaire dispendis energèticament parlant, que un eclipsi és sempre un moment delicat, en què la vitalitat pot veure’s reduïda.

La qüestió, però, és que tot vivint el noviluni i imaginant aquest eclipsi, que es produirà a mitja tarda, ens sentirem una mica més reclosos o fins i tot potser podríem dir que ens sentirem ‘eclipsats’ per aquest moment diferent. No caldrà, per tant, que avui tinguem grans iniciatives i valdrà molt més que estiguem amatents tot escoltant el batec del nostre univers.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad