Close

DILLUNS, 14 D’AGOST DE 2023

La Lluna d’avui, encara a Cranc durant les primeres hores del matí, s’oposarà del tot al planeta Plutó en el signe de Capricorn i farà un bonic trígon amb Neptú a Peixos.

Tindrem, doncs, una moguda ben interessant, ja que, per un cantó, a la Lluna i a Plutó els agraden les emocions fortes i a Neptú, per una altra part, li agrada suavitzar-ho tot i assimilar-ho plenament.

Visquem, per tant, aquest matí, posant tota la carn a la graella i arribant a la comprensió profunda de tot allò que ens interessi, que passat el migdia la Lluna ja arribarà al signe de Lleó i tot serà una altra cosa.

Però, la Lluna a Lleó, com de costum, ens predisposarà a passar-ho bé i ens engrescaré a organitzar  alguna moguda o a sortir de festa.

Visquem el dia amb dedicació, tot observant els seus possibles canvis.

Posició de la Lluna: a Cranc. A les 13 hores i 36 minuts del migdia entra a Lleó.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad